Topbar Sibiriensjagtlau.dk

Velkommen til Sibiriensjagtlau.dk

MENU Sibiriensjagtlau.dk
  FORSIDE
  JAGT INFORMATION
  KONTAKT
  JAGTER
  JAGTHISTORIER
  JAGTFILM
  JAGT RADIO
  FOTO
  BANDITTEN BASSE
  RHFOTO.DK
  STRANDJAGT
  SIDSTE NYT
  FOTOGALLERI
  SKYDEBANE RUSKÆR
  KNIVLOVGIVNING
  AMATØR RADIO
  DOKUMENTER PDF
  LINKS
  ADMIN.

 

12-02-2016
2 online !

Jagt & film

 

VLC media player. VLC er en kraftfuld medier, der spiller de fleste af de medier codecs og video formater.VLC  media player kan vise de fil som Windows Media Player ikke kan vise.

 

Siden er under opdatering

Sikker riffeljagt

Efter episoden på Langeland, hvor en vådeskudsulykke var tæt på at ende frygteligt galt for en ung bilist, vil vi gerne dele den her video med jer. Vi skal for alt i verden undgå den slags situationer.I har været rigtig gode, til at hjælpe os med at sprede de sidste par films gode budskaber, og vi håber, at i også vil sprede denne video. Budskabet er i hvert fald vigtigt! Pas på jer selv og hinanden derude - og lad sikkerheden komme først!
Posted by
Danmarks Jægerforbund on 17. maj 2015

 
 
 
 
Jeg have den store glæde en endeligt at få mig tage sammen til at få overtalt konen der ikke jæger til køre med mig ud og hente mit vildkamera på vores landjagt der har været aktivt i 23 dage. Lige inden efter at jeg havde parkeret bilen peger konen ind på nabojagten, og sige se der og da jeg se i retningen løber der tre stykker råvildt inde på hos nabojagten.
Stor var overraskelsen at kameraet leveret billeder af ræv to bukke en kat og en hare og en del fugle. Jeg har forsøgt at samle en del klip ud af 41 film som nu er samlet til en fil. Min viden om at rediger film yders begrænset og vildkameraet er relativt nyt. Mvh. Robert Hæ
 
 
 
  En ordentlig hare pumper der vil noget.
I et forsøg på at lette mit arbejdet med at flå skindet af en hare. Anvendes der en stor kompressor hvor der blæses luft ind i harens bagben. Jeg er noget overasket over hvor hurtig det går med pustet haren op så den næsten bliver fire gange så stor i kropsstørrelse. Efter denne handling med kompressoren var det relativt net af flå skindet af haren. Jeg beklager og undskylder støjen, fra kompressor hvor luftslangen desværre har fået et knæk og er utæt og skal skiftes. Filmen er lavet ved aftenstid med min mobiltelefon Samsung Galaxy Note II 4G.
Ved flåning af haren gik det legende let. Skindet var stor set  meget løst men jeg anvendte også kniven men ikke i stor udstrækning som ellers. Det kan anbefales. Jeg har set det samme med gjort med råvildt.  Advarsel denne film kan måske virke anstødene på nogle personer der aldrig før har flået skindet af en hare.

Krondyr Film Bo af Skelmose

Krondyr Film from Bo Skelmose on Vimeo.

Hjorten og Skoven - En fortælling om krondyrenes vandring mod vest og overlevelse i de vestjyske plantager.

 
Jagtfilm fra 1960'erne om jagt i Vest Stadil Fjord. Fortælleren i filmen fortæller om sine jagtberetninger i Vest Stadil Fjord sammen med sine jagtkammerater og om alle de hyggelige stunder i denne smukke fjord. I dag er Vest Stadil Fjord et naturområde, hvor jagt ikke længere er tilladt. Vest Stadil Fjord har altid været et vigtigt rasteområde for ænder og gæs, der samles her i flokke på titusinder. De kortnæbbede gæs, er de mest talrige, og de trækker om vinteren til Danmark, Nordtyskland og Holland. Blandt de store flokke af kortnæbbede gæs, der græsser på engene eller spiser spildkorn på stubmarkerne, ses også grågæs, knortegæs og bramgæs.
 

Lyddæmpere til rifler - Se hvordan lyddæmpere fungerer og hvor meget de dæmper

 

Rengøring af haglgevær

 

Rengøring af Riffel

 
Jeg var alene på kronvildtjagt om morgenen den 16-12-2012. På vores store mark ser jeg en stor kronhjort i fuldt trav ind til nabojagten. Jeg ringer så til min jagtmakker NBJ som viser sig at være på duejagt på den anden siden at vores jagt. Vi aftale at mødes for en lille hyggelig morgensluder.
 
 
 
 

 
 
Fælles rævejagt i Munklindemose med de fire jagtforeninger i Ikast-Brande Kommune. Bording-Engesvang Jagtforening. www.bejagt.dk Munklinde og Omegns Jagtforening. http://cms.mojagt.dk/ Ikast - Faurholt Jagtforening. http://www.ifjagt.dk/ Issenhvad Jagtforening. Fotograf Robert Hæ Copyright ©  www.rhfoto.dk
 

INFORMATION OM BROWNING SEMI-AUTOMATIC SHOTGUNS MAXUS PREMIUM

 
 
 

 

 

Browning Maxus Auto Shotgun -- Just Announced

 

Browning Maxus the Most Reliable, Softest Kicking Shotgun in the World

 

Maxus, SHOT Show Specials at the 2010 SHOT Show

The Browning Maxus Commercial 1

 

The Browning Maxus Commercial 2

 

The Browning Maxus Construction Details

 

Browning Maxus Duck Hunt.

Browning Maxus Goose Hunt

 

Browning MAXUS - Semi-automatic Shotguns - Burkina Faso

 

Browning Maxus in Argentina

 

Pheasant Hunting with the Browning Maxus

 

Browning Maxus Autoloading Shotgun

 

Browning MAXUS - fusil semi-automatique

 

Browning Maxus Review Part 1

 

Browning Maxus Review Part 2

 

Browning Maxus Speed Test, Speed Shooting

 

Browning MAXUS - Semi-automatic Shotguns - France

 

Browning - speed loading

 

 
 

Nationalpark TV 21/1 2012HD from Nationalpark Thy on Vimeo.

EXIT

 

 

bund.asp Sibiriensjagtlau.dk